Приглашаем в новый салон mebelok.ua площадью более 1000 м² в городе Киев, пр-т Берестейский, 112
  • 0 800 212 662
  • бесплатные звонки
  • Перезвоните мне
    Видео консультация
      График работы
    • Пн-Пт: 09:00-18:00
    • Сб: 09:00-18:00
    • Вс: 10:00-18:00

Стеллаж угловой L-180 Дуб Палена

Артикул:272401
  смотрят прямо сейчас
  покупок за вчера
Стеллаж угловой L-180 Дуб Палена
Описание

Опис кутового стелажа L-180 Loft design

Кутовий стелаж L-180 від виробника Loft design – відмінний і універсальний варіант, який підійде для будь-якого приміщення, де актуально раціональне використання простору. Тут можна зберігати велику кількість різних предметів – як папки з документами, так і фоторамки або квіткові горщики. Займає небагато місця, забезпечує швидкий і простий доступ до потрібних речей.

Цей красивий і практичний стелаж відмінно впишеться в обстановку в будь-якому стилі. Він дозволить розвантажити простір, створити атмосферу легкості, додати більше світла і повітря в приміщенні. В офісі такий ефект сприяє комфорту всіх співробітників, підвищенню їх продуктивності.

Виріб виготовлено з високоякісного ламінованого ДСП серії Вуд, яка імітує текстуру дорогих порід дерева. Має висоту 180 см. Товщина опорних балок становить 32 мм. Стелаж має 5 товщиною полиць 16 мм. Розмір полиць збільшується до низу: радіус верхньої полиці дорівнює 202 мм, а нижній – 400 мм. Нижня полиця знизу посилена додатковою опорою, яка надає стійкість стелажа. Стелаж Л-180 комплектуються регульованими ніжками, для того щоб можна було виставити його на нерівній підлозі.

Стелаж L-180 Loft Design стане відмінним елементом інтер'єру у вашому будинку або офісі. Так само він дуже практичний і допомагає максимально раціонально використовувати простір приміщення, і зберегти відчуття простору.

Модель з легкістю поміститься в кутку навіть невеликого приміщення. Матеріал – високоякісний ламінована ДСП, стійкий до передчасного зносу, не стираються. Це практичний елемент інтер'єру, який:

  • оформлений в сучасному стилі, виглядає просто, і разом з тим, красиво;
  • має регульовані опори, що дозволяють легко встановити стелаж навіть на нерівній підлозі;
  • оснащений нижньою полицею з додатковою опорою для більшої стійкості;
  • виконаний в оригінальних світлих і темних кольорах під натуральне дерево.

У моделі передбачені міцні опорні балки товщиною 32 мм. Всього в стелажі присутня 5 поличок. Їх розміри міняються від верхньої до нижньої частини. Перша, сама верхня поличка – найбільш тонка. Радіус нижньої – 400 мм.

Виробник використовував високоякісну деревно-стружкову плиту зі спеціальним покриттям для офісних меблів. Воно максимально довго зберігає новий, привабливий вигляд поверхні. Подряпин і інших слідів на ній не залишається навіть після частого і тривалого використання. Також передбачена якісна і довговічна фурнітура.

Матеріали:

Стіл зроблений з високоякісного ЛДСП (ламінована деревинно-стружкова плита) і міцного металевого каркасу. В нашому виробництві ми використовуємо тільки найкращі ЛДСП. В даному випадку це преміальна лінійка One World від провідного національного виробника ламінованих плит, компанії Swiss Krono. Фабрика розташовується на території західної України і володіє всім новітнім обладнанням для виробництва якісного продукту. Не багато хто використовує дану лінійку матеріалів з-за її не дешевої вартості. Ми ж пішли на цей крок і при цьому змогли запропонувати нашим клієнтам доступні і конкурентні ціни на продукцію. До того ж, ми отримали письмовий та комп'ютерні столи з ЛДСП, які є більш зносостійкими порівняно з дешевими аналогами, і при цьому отримали набагато більш багатий і стильний зовнішній вигляд виробу.

Купуючи у нас меблі в силі Лофт, Ви отримаєте стильну і надійну меблі за кращою ціною, адресну доставку по Україні і гарантію на 24 місяці від компанії Loft design. Вибирайте краще і будьте в тренді разом з кращими.

Переваги стелажа:

- Сучасний стиль

- Регульовані опори

- посилена нижня полиця

- красиві кольори ЛДСП під дерево

- ЛДСП з текстурою BS

 

Характеристики
Общая информация
Вид товараСтеллажи
Габаритные размеры
Глубина (см)43
Ширина (см)61
Вес (кг)20
Высота (см)180
Особенности
Размещениенапольное
ЦветДуб Палена
Формаугловые
Целевое назначениедля офиса
Количество полок (шт)5
Материалы
Материал корпусаДСП
Материал полокДСП
Дополнительная информация
Страна производительУкраина
* Цвет или оттенок изделия на фотографии может отличаться от реального, что связано с искажением цветопередачи Вашим монитором, настройками фотоаппаратуры и прочими факторами. Внешний вид, характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.
Отзывы и вопросы
Отзывов пока нет
Товар снят с производства
Мы можем подобрать Вам товар с похожими характеристиками. Оставьте заявку, и мы с Вами свяжемся.
Продавец этого товара
Стеллаж угловой L-180 Дуб Палена: купить в мебельном магазине МебельОК
Оставить заявку на подбор товара
Для успешной заявки заполните поля ниже и на специалист свяжется с вами в ближайшее время
Спасибо за вашу заявку
Наш оператор свяжется с вами в ближайшее время
Стеллаж угловой L-180 Дуб Палена: купить в мебельном магазине МебельОК
Видеоконсультация с mebelok Это услуга, которая поможет Вам посмотреть интересующий Вас товар из наличия в нашем салоне при помощи видео звонка нашему менеджеру. Консультация проводится для товаров с пометкой "В наличии"
Канал связи:
  • Наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время для подтверждения и обуждения деталей.