Приглашаем в новый салон mebelok.ua площадью более 1000 м² в городе Киев, пр-т Берестейский, 112
  • 0 800 212 662
  • бесплатные звонки
  • Перезвоните мне
    Видео консультация
      График работы
    • Пн-Пт: 09:00-18:00
    • Сб: 09:00-18:00
    • Вс: 10:00-18:00
3488  грн
2756 грн.

Стіл L-2p Горіх Модена

Артикул:272294
  смотрят прямо сейчас
  покупок за вчера
Стіл L-2p Горіх Модена
-21%
Описание

Комп'ютерний стіл моделі L-2p – це максимально лаконічний офісний стіл, який ідеально впишеться в інтер'єр в сучасному стилі або в стилі Loft. Дизайнери компанії Loft Design розробили цей письмовий стіл, грунтуючись на світові тенденції у виробництві меблів. Наші письмові столи виготовляються тільки з високоякісних матеріалів, тому Ви можете бути впевнені в якості. Металеві елементи виконаний в чорному кольорі. Фотографії, які Ви бачите перед собою на сайті, повністю відповідають дійсності, і отриманий Вами стіл буде виглядати в точності як на картинці (після складання, звичайно).

Зверніть увагу: мобільна тумба і предмети інтер'єру в комплектацію не входять!

Ви зробили в будинку сучасний ремонт в стилі Лофт і хочете оновити свій домашній кабінет стильним комп'ютерним столом? Стіл моделі L-2p ідеально впишеться в будь-який інтер'єр, тим більше цей стильний стіл виконаний в чотирьох різних кольорах: від темного «венге» до світлого «Дуб Борас», але при цьому всі кольори натуральні в природному стилі.

Вам потрібен офісний стіл, який при переїздах буде зберігати свій первинний зовнішній вигляд? Купіть сучасний стіл моделі L-2p! Його можна розбирати і збирати безліч разів, завдяки тому, що він повністю збирається гвинтах! Поверхня столу настільки гладка, що Ви можете з легкістю використовувати комп'ютерну мишу без килимка.

За рахунок ширини стільниці 65 см цей письмовий стіл виглядає компактно, але при цьому є досить функціональним і зручним. На ньому без проблем поміститися комп'ютер або робочий ноутбук.

Ваша дитина все ще робить уроки за незручним старим столом? Подаруйте йому стильний шкільний стіл і його успішність зросте в рази, адже за таким столом і уроки робити приємніше! Стільниця моделі L-2p виконана з високоякісних матеріалів, тому Ви можете не боятися подряпин і інших пошкоджень!

 

Верхні елементи виготовляються з преміального ЛДСП серії Wood, виробник Swiss Krono. Він значно дорожче широко використовуваного дешевого ДСП, але має ряд незаперечних переваг. По-перше, виглядає він по багатому. Ідентичні вироби, виконання в такому ЛДСП і дешевому ДСП будуть виглядати принципово по-різному. По-друге, поверхня цього ЛДСП значно приємніше на дотик, до того ж більш довговічна і зносостійка у використанні. По периметру стільниця поклеена кромка товщиною 2 мм. Проклейка йде сумлінна, так що Ви можете, не бояться відклеювання і розшаровування.

Стіл L-2p Горіх Модена: купить в мебельном магазине МебельОК
Цей письмовий стіл максимально простий в збірці. Вся необхідна фурнітура йде з ним у комплекті.

При цьому модель володіє, притаманною меблів Лофт дизайн, надійністю. Металеві опори виконані з профілю труби 25*25 металу товщиною 1,3 мм Вага металевих частин близько 6 кг. Метал міцний і надійний. Це зумовлено використанням якісного металу і передових технологій його обробки. У першу чергу це відноситься до методу холодної прокатки металу. На сьогоднішній день це найбільш прогресивний метод, широко використовуваний у виробництві. Він дозволяє зробити виріб точніше і ретельніше при цьому також зберігає міцність і надійність металевих елементів. Внизу ніжок вставляються міцні пластикові заглушки, які збережуть цілісність Вашого підлогового покриття.

Багато уваги ми приділяємо якості нашої продукції:

Переваги столу:

Письмовий стіл L-2p - сучасний робочий стіл бізнес класу жорсткої конструкції. Простий мінімалістичний дизайн чудово підійде практично для будь-якого інтер'єру в офісі або вдома. Каркас виконаний з металу пофарбованого в чорний колір. Цей стіл можна збирати і розбирати безліч разів, завдяки стяжкам на гвинтах. Розміри 120×65×75 див.

- Робочий стіл бізнес класу в сучасному стилі

- якісне зносостійке ламіноване ДСП з текстурою BS, спеціально розробленої для офісних меблів. Гладка і приємна на дотик поверхню, дозволяє використовувати комп'ютерну мишу без килимка.

- міцний металевий каркас.

- красиві кольори ЛДСП під дерево.

- відсутність непотрібних деталей, простота і функціональність.

Стіл L-2p один з елементів колекції Loft Design. Ознайомитися з іншими моделями ви можете у розділі "Письмові столи".

Колірна гамма:

Стіл L-2p Горіх Модена: купить в мебельном магазине МебельОК

Стіл L-2p Горіх Модена: купить в мебельном магазине МебельОК

Стіл L-2p Горіх Модена: купить в мебельном магазине МебельОК

Стіл L-2p Горіх Модена: купить в мебельном магазине МебельОК

Характеристики
Общая информация
Вид товараСтолы
Тип товараПисьменные, Компьютерные
Габаритные размеры
Глубина (см)65
Ширина (см)120
Вес (кг)18
Высота (см)75
Особенности
ЦветОрех Модена
Формапрямоугольная
Количество персон1
Целевое назначениедля офиса, для кабинета
Материалы
Материал корпусаметалл
Материал столешницыЛДСП
Материал ножекметалл
Дополнительная информация
Страна производительУкраина
Гарантия (мес)18
* Цвет или оттенок изделия на фотографии может отличаться от реального, что связано с искажением цветопередачи Вашим монитором, настройками фотоаппаратуры и прочими факторами. Внешний вид, характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.
Отзывы и вопросы
Отзывов пока нет
Стіл L-2p Горіх Модена: купить в мебельном магазине МебельОК
СПЕЦИАЛЬНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
До конца акции осталось
0
:
0
:
0
Доставка
Самовывоз: со склада
Бесплатно
Бесплатный самовывоз возможен при наличии товара на этом складе. Если товар находится на отдаленном складе или необходимо перемещение с другого магазина стоимость согласовывается с менеджером
При самовывозе из магазина, вынос и погрузка осуществляется своими силами
Доставка по Киеву
499 грн
По Украине от:
499 грн
Оплата
Наличными или через терминал в магазине, безнальный расчет, картой, рассрочка, оплата частями, Whitepay crypto
Гарантия и возврат
Гарантия от производителя до 2 лет
до 24 месяцев с момента покупки. Гарантийный срок начинается с момента доставки изделия клиенту домой.
14 дней со следующего дня после доставки изделия домой вы имеете право обменять или вернуть купленный товар.
Продавец этого товара
Стіл L-2p Горіх Модена: купить в мебельном магазине МебельОК
Видеоконсультация с mebelok Это услуга, которая поможет Вам посмотреть интересующий Вас товар из наличия в нашем салоне при помощи видео звонка нашему менеджеру. Консультация проводится для товаров с пометкой "В наличии"
Канал связи:
  • Наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время для подтверждения и обуждения деталей.