Приглашаем в новый салон mebelok.ua площадью более 1000 м² в городе Киев, пр-т Берестейский, 112
  • 0 800 212 662
  • бесплатные звонки
  • Перезвоните мне
    Видео консультация
      График работы
    • Пн-Пт: 09:00-18:00
    • Сб: 09:00-18:00
    • Вс: 10:00-18:00
5507  грн
4351 грн.

Стіл L-10 Дуб Борас

Артикул:272284
  смотрят прямо сейчас
  покупок за вчера
Стіл L-10 Дуб Борас
-21%
Описание

Оригінальний, сучасний, стильний – все це можна сказати про письмовий стіл L10 від компанії Loft design. Цей стіл чимось нагадує піаніно. Такий же стильний і витончений. У цій моделі вдало поєднуються прямі лінії з плавними вигинами, а хрестоподібно пересічені металеві ніжки чорного кольору надають столу ефектний зовнішній вигляд і додаткову стійкість. Якщо Ви захочете купити письмовий стіл для будинку або офісу, то модель столу Л10 допоможе Вам виділитися з натовпу і підкреслити своє почуття смаку і стилю. Стіл досить компактний і не буде захаращувати простір кімнати. При цьому невелика елегантна надбудова робить його досить функціональним і зручним у використанні. Незвичайним оформленням цього столу є закруглені стінки верхньої частини. Якщо Ви звернете увагу, то побачите, що в більшості письмових столів використовуються тільки прямі кути. Це пов'язано з певною складністю обробки закруглених елементів. Але чого не зробиш заради краси…

РозміриШиринаГлибинаВисота
Стіл L-101160580890 (з надбудовою)
Верхня полиця1128180 

Стіл L-10 Loft design - сучасний дизайнерський письмовий стіл із зручною нішею і полицею. Цей стіл спеціально розроблений для творчих людей, яким характерно влаштовувати на робочому столі, так званий "творчий хаос". Якщо ви часто використовуєте, зошити для записів, книги, які неодмінно мають бути на столі, елементи декору для натхнення,або вам подобається, коли все знаходиться під рукою і рідко використовуєте ящики, то цей стіл створений спеціально для Вас. Місткі ніші вирішать проблему з великою кількістю предметів на столі, а інше ви можете поставити на поличку. Це дозволить тримати все необхідне на увазі, але приємне для очей порядку. Крім описаної функціональності стіл не позбавлений зовнішньої привабливості. Дизайнерський стіл L-10 стане прикрасою вашої кімнати, зробить інтер'єр більш сучасним і стильним.

Ми постійно вдосконалюємося і поліпшуємо якість нашої продукції:

Стіл зроблений з високоякісного ЛДСП (ламінована деревинно-стружкова плита) і міцного металевого каркасу. В нашому виробництві ми використовуємо тільки найкращі ЛДСП. В даному випадку це преміальна лінійка One World від провідного національного виробника ламінованих плит, компанії Swiss Krono. Фабрика розташовується на території західної України і володіє всім новітнім обладнанням для виробництва якісного продукту. Не багато хто використовує дану лінійку матеріалів з-за її не дешевої вартості. Ми ж пішли на цей крок і при цьому змогли запропонувати нашим клієнтам доступні і конкурентні ціни на продукцію. До того ж, ми отримали письмовий та комп'ютерні столи з ЛДСП, які є більш зносостійкими порівняно з дешевими аналогами, і при цьому отримали набагато більш багатий і стильний зовнішній вигляд виробу.
Стіл L-10 Дуб Борас: купить в мебельном магазине МебельОК

Ми комплектуємо письмові столи тільки кращою і перевіреної фурнітурою від провідних європейських і азіатських виробників. Це дозволяє нашим столів радувати Вас довше.

Підставу столу виготовлено з міцного металу холодної прокатки (товщиною профілю 1,4 мм) , яка вигідно відрізняється від інших видів обробки виробів. По-перше, відсутній процес нагрівання металу (що сприяє поліпшенню механічних властивостей металу). По-друге, поверхневий шар металу, що не окислюється, і немає зневуглецювання зовнішнього шару металу (таким чином, виріб виходить більш гладким і більш точним). Даний метод обробки є передовим і дозволяє зменшити вагу виробу і при цьому збільшити його міцність і надійність.

Якщо Ви вирішили купити письмовий стіл для роботи, або комп'ютерний стіл для офісу, то Вам, безсумнівно, прийде по душі письмовий стіл моделі L-10 від компанії Loft design. Купуючи у нас меблі в силі Лофт, Ви отримаєте стильну і надійну меблі за кращою ціною, адресну доставку по Україні і гарантію на 24 місяці від компанії Loft design. Вибирайте краще і будьте в тренді разом з кращими.

Переваги столу:

- Сучасний стиль

- три ніші для речей

- зручна і функціональна поличка

- красиві кольори ЛДСП під дерево

- міцний металевий каркас, з порошковим фарбуванням

- ЛДСП з текстурою BS

- регульовані ніжки, допоможуть виставити стіл щоб він не хитався.

Стіл L-10 один з елементів колекції Loft Design. Ознайомитися з іншими моделями ви можете у розділі "Письмові столи".

Колірна гамма:

Стіл L-10 Дуб Борас: купить в мебельном магазине МебельОК

Стіл L-10 Дуб Борас: купить в мебельном магазине МебельОК

Стіл L-10 Дуб Борас: купить в мебельном магазине МебельОК

Стіл L-10 Дуб Борас: купить в мебельном магазине МебельОК

Характеристики
Общая информация
Вид товараСтолы
Тип товараПисьменные, Компьютерные
Габаритные размеры
Глубина (см)58
Ширина (см)116
Вес (кг)22
Высота (см)75
Особенности
ЦветДуб Борас
Формапрямоугольная
Количество персон1
Целевое назначениедля офиса, для кабинета
Материалы
Материал корпусаметалл
Материал столешницыЛДСП
Материал ножекметалл
Дополнительная информация
Страна производительУкраина
Гарантия (мес)18
* Цвет или оттенок изделия на фотографии может отличаться от реального, что связано с искажением цветопередачи Вашим монитором, настройками фотоаппаратуры и прочими факторами. Внешний вид, характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.
Отзывы и вопросы
Отзывов пока нет
Стіл L-10 Дуб Борас: купить в мебельном магазине МебельОК
СПЕЦИАЛЬНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
До конца акции осталось
0
:
0
:
0
Доставка
Самовывоз: со склада
Бесплатно
Бесплатный самовывоз возможен при наличии товара на этом складе. Если товар находится на отдаленном складе или необходимо перемещение с другого магазина стоимость согласовывается с менеджером
При самовывозе из магазина, вынос и погрузка осуществляется своими силами
Доставка по Киеву
499 грн
По Украине от:
499 грн
Оплата
Наличными или через терминал в магазине, безнальный расчет, картой, рассрочка, оплата частями, Whitepay crypto
Гарантия и возврат
Гарантия от производителя до 2 лет
до 24 месяцев с момента покупки. Гарантийный срок начинается с момента доставки изделия клиенту домой.
14 дней со следующего дня после доставки изделия домой вы имеете право обменять или вернуть купленный товар.
Продавец этого товара
Стіл L-10 Дуб Борас: купить в мебельном магазине МебельОК
Видеоконсультация с mebelok Это услуга, которая поможет Вам посмотреть интересующий Вас товар из наличия в нашем салоне при помощи видео звонка нашему менеджеру. Консультация проводится для товаров с пометкой "В наличии"
Канал связи:
  • Наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время для подтверждения и обуждения деталей.