Приглашаем в новый салон mebelok.ua площадью более 1000 м² в городе Киев, пр-т Берестейский, 112
  • 0 800 212 662
  • бесплатные звонки
  • Перезвоните мне
    Видео консультация
      График работы
    • Пн-Пт: 09:00-18:00
    • Сб: 09:00-18:00
    • Вс: 10:00-18:00
6058  грн
4786 грн.

Стіл L-11 Дуб Палена

Артикул:272282
  смотрят прямо сейчас
  покупок за вчера
Стіл L-11 Дуб Палена
-21%
Выбор опции
1
Цвет опор LD-229
iОбязательный параметр
Описание

Письмовий стіл L-11 від виробника Loft Design – бюджетна, але дуже зручна в складанні та використанні, функціональна модель. Стіл відрізняється сучасним дизайном, спеціально розробленим під популярний в офісах зараз стиль «лофт». Універсальний, буде добре виглядати і в квартирі або будинку, обставлених за традиціями мінімалізму, модерну.

Це компактний письмовий стіл, який підійде і для невеликого приміщення. Міцність і надійність моделі забезпечують масивні металеві ніжки. Під стільницею знаходяться місткі ящики для офісних документів і канцелярського приладдя.

Стіл оснащений масивними металевими ніжками, завдяки чому він добре впишеться в інтер'єр, виконаний в популярному зараз стиль Лофт. Не дивлячись на невеликі розміри, стіл L-11 дуже практичний. Його можна поставити і вдома, і в офісі. У ящиках, розташованих під стільницею, можна скласти велику кількість офісних приладдя, які зазвичай лежать у офісних співробітників на столі.

Основні елементи моделі – ламінована ДСП для стільниці і металевий каркас для ніжок. Використана деревно-стружкова плита преміальної якості. Вона довговічна, стійка до зносу і стирання, має привабливу текстуру натурального дерева. Виробник передбачив крайку 2 мм у місцях, що піддаються постійному впливу, для збільшення терміну служби столу.

Каркас столу виконаний з металевих труб з профілем 40*20 мм. Колір каркасу можна вибрати за бажанням: матовий чорний або сріблястий.Стіл L-11 комплектуються регульованими ніжками, для того щоб можна було виставити його на нерівній підлозі.

Переваги столу:

- Сучасний, стильний дизайн. Можна вибрати стільницю в темних або світлих тонах;

- два містких скриньки;

- красиві кольори ЛДСП під дерево;

- Міцний металевий каркас з товщиною профілю 1,4 мм Використаний метал холодної прокатки – надійний, негнущийся, легкий матеріал;

- ЛДСП з текстурою BS, спеціально розробленої для офісних меблів, еластичною і стійкою до стирання;

- регульовані ніжки, допоможуть виставити стіл на нерівній підлозі;

- використовується фурнітура високої якості. Встановлені телескопічні направляючі .

Стіл L-11 один з елементів колекції Loft Design. Ознайомитися з іншими моделями ви можете у розділі "Письмові столи".

Чіткі межі, міцна конструкція, в якій простір використовується максимально ефективно і відчуття затишку і простоти - все це наші дизайнери втілили в робочому столі L-11.

Стіл поставляється в розібраному вигляді, але зібрати його не складе труднощів. Всі деталі передбачені в комплекті. Керуючись інструкцією, ви легко складете його, щоб поставити у відповідному місці кімнати або офісу.

Багато уваги ми приділяємо якості нашої продукції:

Основні елементи цього столу це ЛДСП (ламінована деревинно-стружкова плита) і металевий каркас (холодна прокатка металу). Ми використовуємо преміальну  ЛДСП серії One World Collection, яка крім ефектного і багатого зовнішнього вигляду, ще і більш довговічна і зносостійка. Цю серію ЛДСП фабрика не тримає на складі і виробляє виключно на замовлення. Це пов'язано з тим, що більшість виробників корпусних меблів воліють економити на своїх клієнтів і використовують дешеву лінійку ЛДСП. Таким чином, економ плити використовуються повсюдно, а преміальну лінійку використовую кілька фабрик, які випускають дійсно якісний продукт. На всіх робочих поверхнях  ми використовуємо крайку товщиною 2 мм, що дозволяє збільшити термін використання письмового столу Л11. У місцях, які не піддаються постійному впливу, використовується кромка товщиною 0,5 мм
Для Вашої зручності та довговічності використання письмового столу ми вибираємо тільки якісну фурнітуру. В основному це європейські виробники. Польща, Італія, Німеччина…  Для того, щоб висувними ящиками було приємно і зручно користуватися, ми комплектуємо письмові столи Л15 телескопічними направляючими. Вони вигідно відрізняються від інших видів напрямні. По-перше, вони більш надійні у використанні, по-друге, вони дозволяють повністю висувати ящик, що буває дуже зручно при використанні.
Як ми вже писали, в виробництві використовуємо металевий каркас холодної прокатки. Товщина профілю 1,4 мм. Це додає конструкції пару зайвих кілограм, порівняно з “китайським” металом, який гнеться руками. Зате цей метал неймовірно міцний. Як то погнути його буде досить складно. Холодна прокатка має ряд переваг: вона сприяє поліпшенню механічних властивостей металу, підвищує надійність і довговічність вироблених металевих елементів. порівняно з гарячої об'ємної прокаткою холодна має ряд переваг: немає операції нагріву металу; поверхневий шар металу, що не окислюється, немає зневуглецювання поверхневого шару металу, вироби виходять більш точними за розмірами і з меншою шорсткістю поверхні. Такий спосіб обробки дозволяє робити металеві елементи менш металлоемкими, більш легкими і при цьому надійними.

 

Колірна гамма:

 

Стіл L-11 Дуб Палена: купить в мебельном магазине МебельОК

Стіл L-11 Дуб Палена: купить в мебельном магазине МебельОК

Стіл L-11 Дуб Палена: купить в мебельном магазине МебельОК

Стіл L-11 Дуб Палена: купить в мебельном магазине МебельОК

Характеристики
Общая информация
Вид товараСтолы
Тип товараПисьменные, Компьютерные
Габаритные размеры
Глубина (см)55
Ширина (см)110
Вес (кг)27
Высота (см)75
Особенности
ЦветДуб Палена
Формапрямоугольная
Количество персон1
Целевое назначениедля офиса, для кабинета
Материалы
Материал корпусаметалл
Материал столешницыЛДСП
Материал фасадаЛДСП
Материал ножекметалл
Дополнительная информация
Страна производительУкраина
Гарантия (мес)18
* Цвет или оттенок изделия на фотографии может отличаться от реального, что связано с искажением цветопередачи Вашим монитором, настройками фотоаппаратуры и прочими факторами. Внешний вид, характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.
Отзывы и вопросы
Отзывов пока нет
Стіл L-11 Дуб Палена: купить в мебельном магазине МебельОК
СПЕЦИАЛЬНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
До конца акции осталось
0
:
0
:
0
Доставка
Самовывоз: со склада
Бесплатно
Бесплатный самовывоз возможен при наличии товара на этом складе. Если товар находится на отдаленном складе или необходимо перемещение с другого магазина стоимость согласовывается с менеджером
При самовывозе из магазина, вынос и погрузка осуществляется своими силами
Доставка по Киеву
499 грн
По Украине от:
499 грн
Оплата
Наличными или через терминал в магазине, безнальный расчет, картой, рассрочка, оплата частями, Whitepay crypto
Гарантия и возврат
Гарантия от производителя до 2 лет
до 24 месяцев с момента покупки. Гарантийный срок начинается с момента доставки изделия клиенту домой.
14 дней со следующего дня после доставки изделия домой вы имеете право обменять или вернуть купленный товар.
Продавец этого товара
Стіл L-11 Дуб Палена: купить в мебельном магазине МебельОК
Видеоконсультация с mebelok Это услуга, которая поможет Вам посмотреть интересующий Вас товар из наличия в нашем салоне при помощи видео звонка нашему менеджеру. Консультация проводится для товаров с пометкой "В наличии"
Канал связи:
  • Наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время для подтверждения и обуждения деталей.